La tercera edició de les Schubertiades arriben aquest diumenge a Valldoreix


  • Comparteix:

El concert tindrà lloc a la sala polivalent de l'EMD i començarà a les set de la tarda

El concert tindrà lloc a la sala polivalent de l'EMD i començarà a les set de la tarda

La tercera edició de les 'Schubertiades' arriben aquest diumenge a Valldoreix de la mà una altra vegada de la soprano Joana Vilaplana i el piano de Carles V. Xirinachs, acompanyats enguany pel baríton Antón Armendaris. A partir de les 19 hores i des de la sala polivalent de l'EMD, tots aquells qui s'hi acostin podran gaudir d'aquest recital de música clàssica que acosta la figura del compositor vienès Franz Schubert.

Per tercer any consecutiu, les 'Schubertiades' ompliran de música Valldoreix gràcies a la iniciativa personal que van prendre la soprano Joana Vilaplana i el pianista Carles V. Xirinachs per portar la música de Schubert a tots els valldoreixencs.

Enguany s'hi ha afegit el baríton Antón Armendaris, amb qui compartiran aquest recital de cançons del compositor romàntic austríac i que per primera vegada tindrà lloc al nou local de l'EMD. Així ho ha destacat el vocal de Cultura de l'Entitat, Josep Casadellà, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Josep Casadellà

És un element molt destacable que es faci a l'EMD perquè quan vàrem comprar el local ho fèiem pensant en que seria un local per tota la ciutadania


Casadellà ha destacat també el fet que sigui la primera schubertiada que es faci en un edifici de caràcter civil, ja que la primera edició es va fer a l'església de Sant Cebrià i la segona a l'església protestant.

El vocal de Cultura, a més, s'ha felicitat pel fet que aquesta iniciativa de Vilaplana i Xirinachs es vagi repetint i ho contempla com un obsequi d'aquests artistes a la població de Valldoreix.

Josep Casadellà

Jo ho veig com una obsequi selecte i meravellòs a Valldoreix i per l'estima que tenen per la música aquests dos artistes


Recordem que aquest recital es farà a la Sala Polivalent de l'EMD aquest diumenge, a partir de les 19 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.