1.200 persones a la primera projecció del cicle Cinema a la Fresca


  • Comparteix:

Èxit de públic a la primera sessió del cicle Cinema a la Fresca. Unes 1.200 persones van omplir dissabte a la nit la plaça d'Octavià per veure la pel·lícula fantàstica 'El senyor dels anells'. Els organitzadors es van mostrar molt satisfets per l'afluència d'espectadors, que va doblar les seves previsions.

L'organització havia habilitat un total de 500 localitats a la plaça d'Octavià, però van fer curt. La remodelada plaça es va omplir de públic, i més d'un miler de persones va presenciar la projecció d'un dels films de més èxit d'aquesta temporada, "El senyor dels anells", en versió doblada al català. L'assistència de públic va superar les expectatives de l'organització. Ho explica una de les responsables del cicle de Cinema a la Fresca, Anna Castells.

Anna Castells



El cicle continua el proper dissabte, amb la projecció d'una selecció de curtmetratges i la pel·lícula francesa "Amelie".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.