Firart inaugura la tercera exposició col·lectiva al restaurant El Mesón


  • Comparteix:

La mostra es podrà viure durant tot l'estiu

La mostra es podrà viure durant tot l'estiu

Aquest divendres s'ha inaugurat la tercera exposició col·lectiva de l'associació Firart al restaurant Mesón. A l'exposició es mostren obres ja exposades anteriorment amb motiu de l'Any del Llibre, però a més s'han presentat creacions de quinze nous artistes santcugatencs. La mostra es podrà visitar durant tot l'estiu i fins al mes de setembre al Mesón.

La majoria dels artistes que participen en aquesta exposició són santcugatencs, encara que també han participat artistes de Barcelona, Rubí i voltants.

Més de trenta artistes componen aquesta tercera col·lectiva que un any més organitza el col·lectiu d'artistes locals Firart. Amb aquesta iniciativa, que va començar fa tres anys, s'intenta potenciar i donar a conèixer els artistes de casa nostra.

Les obres, que majoritàriament són pintures encara que també hi ha alguna ceràmica, estaran esposades al Mesón fins el mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.