L'adaptació en anglès del muntatge 'Cómeme el coco negro' de La Cubana es preestrena avui al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El muntatge 'Nuts Coco Nuts' està adaptat i produït per La Cubana però interpretat per actors de parla anglesa

El muntatge 'Nuts Coco Nuts' està adaptat i produït per La Cubana però interpretat per actors de parla anglesa

El Teatre Auditori acollirà avui i dijous la preestrena de l'espectacle ' Nuts Coco Nuts', una adaptació de l'obra ' Cómeme el Coco, negro' de la Cubana que s'estrenarà d'aquí un mes al Festival d'Edimburg. El muntatge, dirigit per Jordi Milán, està interpretat íntegrament en anglès i per actors de parla anglesa.

El muntatge dirigit per Jordi Milán i adaptat i produït per La Cubana, es preestrena avui i dijous al Teatre Auditori de la nostra ciutat per anar-lo rodant una mica i veure com respon al públic abans de presentar-lo al Festival d'Edimburg.

El director del muntatge, ha explicat que tot i que l'espectacle és molt fidel a l'original, s'han fet algunes modificacions per tal de fer-lo més proper al públic britànic. Milán ha manifestat l'esperança que el muntatge tingui una bona acollida entre el públic d'aquí i sobretot també entre el públic d'Edimburg, tot i tractar-se d'un humor molt diferent.

Jordi Milán

L'espectacle és tal qual com el fèiem aquí. És una companyia de teatre ambulant però enlloc de ser cubana ara es diu 'Gibraltar Feliç'.


De la seva banda la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta de que la nostra ciutat aculli aquest espectacle i ha expressat el seu desig que rebi una bona resposta per part dels santcugatencs, tant dels estrangers residents a la ciutat com pels ciutadans d'aquí.

Àngels Solé

Serà en anglès i per tant esperem que servirà tant pels estrangers que tenim a la ciutat i que són molts i tenen una inquietud cultural important i per tots aquells santcuagtencs d'aquí que podran practicar i gaudir de l'expressió en una altra llengua.


Solé ha manifestat també la voluntat que aquest tipus de propostes atregui especialment als joves del municipi. Amb aquesta voluntat, el preu de l'entrada és de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.