Centenars de persones fan cua al Centre Comercial per veure 'Fórmula Abierta'


  • Comparteix:

El grup musical 'Formula abierta' va reunir dimarts més de mil persones a les instal·lacions de Sant Cugat Centre Comercial. Joves de totes les edats, procedents de les localitats veïnes, van fer una llarga cua perquè els cantants signessin el seu primer treball 'Aún hay más'.

El quartet sorgit d' "Operación Triunfo" va signar discos durant unes 3 hores a la primera planta de Sant Cugat Centre Comercial. En aquesta superfície es va aplegar un públic majoritàriament infantil i joves d'una edat màxima de setze anys.

Els membres del grup, Javián, Àlex, Mireia i Geno, van signar als seus admiradors el seu primer àlbum, "Aún hay más". Tot i estar cansats de l'últim concert, a Barberà, van obsequiar al públic amb la interpretació del single "Te quiero más".

Un dels membres del grup, Javián, ens ha explicat que la formació no s'esperava l'èxit que ha obtingut:

Javier Antón "Javían"

"Fórmula abierta" no s'esperava un èxit tan gran


Javián ha comentat que és ara quan estan demostrant el que són capaços de fer en un escenari. Després d'un mes de gira, encara els queden moltes actuacions fins el mes d'octubre. De moment, la següent actuació que té prevista el grup és a Amposta.

El cantant andalús ens ha explicat que conviure amb 3 persones més és una avantatge per "Formula abierta":

Javier Antón "Javián"

Això de viure el 4 junts és molt divertit, no ens avorrim mai


Els seguidors dels cantants sorgits d'Operación Triunfo tenen una altra cita demà dijous, també a Sant Cugat Centre Comercial. La superfície comercial rebrà la visita de la cantant mallorquina Chenoa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.