'Nuts Coco Nuts', de La Cubana i en anglès, omple de gom a gom el Teatre Auditori


  • Comparteix:

L'obra es podrà tornar a veure dijous i desoprés marxarà al Festival Internacional d'Edimburg

L'obra es podrà tornar a veure dijous i desoprés marxarà al Festival Internacional d'Edimburg

El Teatre Auditori s'ha omplert de gom a gom aquest dimarts per veure la preestrena de l'espectacle 'Nuts Coco Nuts' de La Cubana, una adaptació a l'anglès de l'obra 'Cómeme el coco, negro'. El muntatge, que s'estrenarà el 15 d'agost al Festival Internacional d'Edimburg, es podrà tornar a veure aquest dijous a la nostra ciutat.

Unes 650 persones han vist per primera vegada al Teatre Auditori aquest espectacle, íntegrament en anglès, en una representació que ha servit per començar a rodar el muntatge i avaluar la resposta del públic.

Amb una important presència d'espectadors estrangers, la rebuda del públic santcugatenc ha estat molt positiva. L'auditori ha rigut i s'ha commogut amb el teatre de La Cubana, una companyia que es caracteritza per fer un tipus de teatre molt participatiu.

El director del muntatge, Jordi Milán, explica així les diferències entre 'Nuts Coco Nuts' i l'obra original, 'Cómeme el coco, negro', estrenada a Barcelona l'any 1989.

Jordi Milán

L'espectacle és bàsicament com el fèiem aquí, és la història d'una companyia ambulant. S'ha adaptat a l'anglès, i la companyia ja no es diu Teatro Cubano de Revista, sinói Gibraltar Follies. Però no hem perdut el referent espanyol.


Encara queden les últimes entrades per poder tornar a veure aquest espectacle al Teatre Auditori, aquest dijous, per un preu de 6 euros. Posteriorment, el muntatge marxarà a la Gran Bretanya, on a partir del 15 d'agost participarà al Festival Internacional d'Edimburg.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.