La UNIPAU clou la seva vintena edició, centrada en els reptes de pau, amb un bon balanç de participació


  • Comparteix:

El nombre d'inscrits, uns 125, ha igualat la xifra de l'any passat

El nombre d'inscrits, uns 125, ha igualat la xifra de l'any passat

La Universitat Internacional de la Pau ha fet un balanç positiu de la 20a edició del seminari d'estiu, que aquest dimecres ha posat el punt i final a una setmana de debats i conferències sobre els reptes per la pau del segle XXI. La direcció d'UNIPAU s'ha mostrat satisfeta amb el nombre d'inscrits d'enguany, un total de 125, que ha igualat la xifra de l'any anterior.

La direcció de la Universitat Internacional de la Pau ha fet una valoració molt positiva de la participació en el 20è seminari d'estiu, ja que el nombre d'inscrits s'ha mantingut en el nivell de l'any passat. A més, l'assistència als diversos blocs ha estat molt regular amb gairebé una seixantena de persones, excepte la de dimarts, en què la participació va ser més baixa.

La directora de la UNIPAU, Neus Sotomayor, s'ha mostrat satisfeta per la participació als diversos blocs.

Neus Sotmayor

La participació als diversos blocs ha estat regular. Gairebé 60 persones han vingut cada dia al seminari.


Pel que fa als continguts dels diversos blocs temàtics, l'organització ha destacat l'alta qualitat de les conferències dels ponents que han participat en el seminari. A més, els organitzadors s'han mostrat molt satisfets de les intervencions que ha fet el públic assistent en els debats.

De les novetats d'aquesta edició, destaca la celebració d'una conferència de clausura, que enguany ha anat a càrrec del premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel. L'èxit d'assistència de públic ha fet que l'organització es plantegi mantenir-la en les properes edicions de la UNIPAU.

Escoltem un dels membres de l'organització del seminari, José Maria Perceval.

José Maria Perceval

Hem acomplert els objectius que ens hem proposat per a l'edició d'enguany.


Un concert amb el cor Aglepta i un berenar al claustre del Centre Borja, que ha acollit la Universitat Internacional de la Pau com cada any, han servit de punt i final a la 20a. edició del seminari d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.