El parc Ramon Barnils acull aquest dissabte un nou concert jove que inclou un sopar d'estiu


  • Comparteix:

La programació d'aquest concert ha anat a càrrec de l'Associació Artística OJU!

La programació d'aquest concert ha anat a càrrec de l'Associació Artística OJU!

El Parc Ramon Barnils acull aquest dissabte al vespre una nova edició dels concerts joves, organitzats per l'Associació Artística OJU! I l'Ajuntament. La novetat d'aquesta edició serà el sopar d'estiu que es farà prèviament i que començarà a les 8 del vespre.

Tots aquells que vulguin gaudir d'una festiva nit estiuenca de música tenen una cita aquest dissabte al Parc Ramon Barnils. Es tracta d'un concert de DJ's que s'emmarca dins la segona edició del cicle de Concerts Joves que organitza el departament de Joventut de l'Ajuntament juntament amb diferents entitats del municipi.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, destaca la novetat del sopar, que consistirà en una barbacoa, així com l'aportació organitzativa feta per l'Associació Artística Ojú!.

Toni Ramon

El cicle de concerts busca la implicació de les entitats. El concert de demà l'organitza l'Associació Artística Ojú i consta d'un sopar. Per tant, li dona un caire diferent a aquests concerts amenitzats per DJ.


L'entrada al concert és lliure i gratuïta, però aquells que vulguin degustar la barbacoa hauran de pagar 5 euros.

El cicle de Concerts Joves té l'objectiu d'aportar tot tipus d'estils musicals a la ciutat, i com el seu nom indica, els principals destinataris són els joves santcugatencs. De fet, la música que es toca en tots els concerts del cicle està feta per i per a joves.

Un altre objectiu del cicle és, segons Toni Ramon, descentralitzar al màxim els actes per tal d'ocupar diferents espais del municipi. Sant Cugat i Mira-sol ja han celebrat concerts, i pròximament a La Floresta en tindrà lloc un altre.

Recordem que aquest segon cicle de Concerts Joves es va inaugurar el passat 11 de juny, amb un concert del Cor

Aglepta que va tenir lloc l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.