La dansa arribarà avui a la plaça de l'Om de la mà de diferents companyies dins el marc de 'Dansa Sant Cugat'


  • Comparteix:

Prop de 300 alumnes participen fins divendres en aquest estage internacional

Prop de 300 alumnes participen fins divendres en aquest estage internacional

La plaça de l'Om serà avui i divendres l'escenari dels dos espectacles que oferiran alumnes, professors i les companyies convidades pels organitzadors de Dansa Sant Cugat'. Fins el proper divendres, uns 300 alumnes poden gaudir de les diferents disciplines que s'ofereixen en aquest estage, que organitzen per cinquè any l'escola de dansa Vàrium i el centre Espai, amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Les principals novetats d'enguany són els dinars-espectacle al Cafè Auditori o les classes de 'body percussion'.

Sant Cugat ha donat el tret de sortida aquest dilluns a l'estage internacional 'Dansa Sant Cugat', una proposta de l'escola de dansa Vàrium i el centre de Serveis Educatius i Culturals Espai, que des de fa 5 anys se celebra a la nostra ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Centre Cultural i la Diputació de Barcelona. L'edició d’enguany compta amb uns 300 participants d'arreu d'Europa, una cinquantena més que l'any passat.

Aquesta edició presenta com a gran novetat els dinars-espectacle al Cafè Auditori. Es tracta d’un menú que cada migdia anirà acompanyat de petites actuacions de dansa de diferents disciplines. El director del Centre Cultural, Pep Tugues, ha convidat a tots els santcugatencs a assistir-hi.

Pep Tugues

Als migdies es fa aquest dinar-espectacle que està obert a tota la gent de la ciutat. Amb un menú raonablement econòmic es pot dinar i assistir a unes pinzellades de dansa.


D'altra banda, un any més l'organització vol acostar la dansa al públic santcugatenc, i per aquest motiu, la setmana comptarà amb diferents espectacles oberts a la ciutadania i que tindran lloc avui dimarts i el divendres a la plaça de l'Om. La primera de les actuacions consistirà en breus peces de diferents disciplines com el hip-hop, el jazz, la dansa oriental o la dansa contemporània. Una de les organitzadores de ‘Dansa Sant Cugat’, Anna Sànchez, ha destacat la qualitat dels artistes.

Anna Sànchez

Són flaixos d'actuacions curtes de gent molt bona tècnicament. Així deixem que tinguin l'oportunitat de ballar i que el públic tingui l'oportunitat de veure'ls.


L'actuació de divendres servirà de cloenda de l’estage i permetrà a tots aquells inscrits que ho desitgin presentar un petit exercici als assistents. Alguns dels alumnes inscrits han valorat molt positivament aquesta iniciativa.

Alumnes

Venim amb una beca de València. L'any passat ja vam participar, i hem tornat perquè ens agrada molt. Està molt bé perquè coneixes gent i et relaciones.


L'objectiu d'aquest estage, que compta amb un ampli ventall de professors del panorama internacional, és oferir un espai de perfeccionament per als professionals de la dansa però també ser un espai d'iniciació per a totes aquelles persones que vulguin introduir-se en aquest món a través de diferents disciplines com poden ser la dansa clàssica, contemporània o jazz però també hip hop, flamenc, oriental o comèdia musical, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.