La primera exhibició al carrer de 'Dansa Sant Cugat' mostra els estils de 14 grups europeus


  • Comparteix:

L'Esbart Sant Cugat ofereix una mostra de dansa tradicional catalana

L'Esbart Sant Cugat ofereix una mostra de dansa tradicional catalana

Catorze grups d'arreu d'Europa han participat aquest dimarts a la primera exhibició de dansa al carrer de la cinquena edició de l'estage 'Dansa Sant Cugat', que s’allargarà fins divendres. L'Esbart Sant Cugat ha donat el tret de sortida a l'exhibició amb una mostra de ball tradicional.

Grups de Còrsega, Alemanya, França i Catalunya, entre d'altres països, han ofert diversitat d'estils de dansa a la plaça de l'Om, que ha acollit la primera exhibició al carrer de l'estage 'Dansa Sant Cugat'. El públic ha pogut contemplar diversos estils de dansa com el hip-hop, la dansa contemporània i el flamenc. Entre les actuacions més esperades hi havia la del grup català de hip-hop Stylo, actual campió estatal d'aquesta disciplina.

Una de les organitzadores de l'estage, Anna Sànchez, ha remarcat que els primers dies de 'Dansa Sant Cugat' han anat molt bé i ha destacat l'alt nivell dels prop de fins ara 300 participants.

Anna Sànchez

Per ara, fem un balanç molt positiu dels primers dies de l'estage. El nivell dels participants, sobretot el de les classes avançades, és molt alt.


La plaça de l'Om tornarà a ser divendres l'escenari d'un espectacle que oferiran alumnes, professors i les companyies convidats pels organitzadors de 'Dansa Sant Cugat'. L'actuació de divendres servirà per posar el punt i final a l’estage i permetrà als participants que ho desitgin presentar un petit exercici als assistents.

L'estage internacional 'Dansa Sant Cugat' és una proposta de l'escola de dansa Vàrium i el centre de Serveis Educatius i Culturals Espai que, des de fa 5 anys, se celebra a la nostra ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Centre Cultural i la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.