La Factoria Mascaró presentarà 'Ai, que em mullo!' a Trafalgar Square de Londres


  • Comparteix:

La Factoria Mascaró presenta aquest dijous i divendres l'espectacle 'Ai, que em mullo!' a la plaça Trafalgar Square de Londres. La companyia de dansa participarà el setembre a la Fira del Teatre de Tàrrega, on oferirà 'Jolidais', un espectacle amb situacions quotidianes i tòpiques de l'estiu.

'Ai, que em mullo!' és un espectacle de dansa que tracta situacions quotidianes i reals, portades a un àmbit on l'aigua serveix de nexe d'unió entre el ballarí i l'espectador. La Factoria Mascaró presentarà l'espectacle a Londres després d'haver-ho fet a la ciutat anglesa de Newcastle i Àustria durant el mes de juliol. Un cop la companyia torni d'Anglaterra, l'espectacle 'Ai, que em mullo!' recorrerà diverses poblacions de Catalunya, entre les quals hi ha Calella, Cambrils i Tona.

Un integrant de la Factoria Mascaró, Quim Serra, explica quin espectacle presentaran a Londres.

Quim Serra

Representarem l'espectacle 'Ai, que em mullo!' a Trafalgar Square el 4 i el 5 d'agost.


Al setembre, la companyia participarà a la Fira del Teatre de Tàrrega, on representarà 'Jolidais', un espectacle de situacions quotidianes i tòpics de les vacances d'estiu. Factoria Mascaró oferirà el muntatge el 10 i el 11 de setembre a la localitat urgellenca.

Un dels integrants de la companyia, Lluís Fàbregas, ha explicat al 'Barra lliure' que cal representar l'espectacle unes quantes vegades per acabar-lo de perfeccionar.

Lluís Fàbregas

Cal que representem 'Jolydays' algunes vegades més per acabar-lo d'arrodonir.


La Factoria Mascaró està negociant la representació de l'espectacle 'Ai, que em mullo!' a les festes de la Mercè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.