L'estage internacional 'Dansa Sant Cugat' finalitza aquesta nit amb una actuació dels alumnes


  • Comparteix:

La plaça de l'Om serà l'escenari escollit per aquesta cloenda

La plaça de l'Om serà l'escenari escollit per aquesta cloenda

Una actuació pública a càrrec dels alumnes posarà el punt i final aquesta nit a l'estage internacional 'Dansa Sant Cugat', que enguany compta amb 300 participants. La plaça de l'Om serà l'escenari d'aquest espectacle on els alumnes podran mostrar tot el que han après en disciplines tan diverses com dansa clàssica, contemporània, modern jazz, oriental o la novetat d'aquest any, 'body percussion'.

La cinquena edició de l’estage internacional 'Dansa Sant Cugat' arriba a la seva fi, i ho farà aquesta nit amb una actuació pública a càrrec dels seus alumnes a la plaça de l’Om. Una de les organitzadores de 'Dansa Sant Cugat', Anna Sànchez, ha explicat que l’acte d’avui pretén ser una festa de cloenda de l'estage en la que els alumnes que ho desitgin puguin mostrar al públic tot el que han estat treballant.

Anna Sànchez

Es presenta un tros de clase - un exercici, una variació - i de cara als alumnes és la nostra festa de cloenda. A més, serveix perquè el públic comenci a diferenciar les diferents disciplines.


Aquesta actuació, que començarà a les 21 hores, s’emmarca dins de la voluntat dels organitzadors d’acostar la dansa al públic santcugatenc, tal i com ja ho van fer dimarts, amb un espectacle que va comptar amb la participació de catorze grups d'arreu d'Europa.

Recordem que enguany, la cinquena edició de 'Dansa Sant Cugat', que organitzen els centres Vàrium i Espai, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, ha comptat amb uns 300 participants que estan gaudint, des de dilluns, de diferents disciplines com la dansa clàssica, contemporània o jazz però també hip hop, flamenc o oriental, entre d'altres. En aquesta edició, a més, també s'han introduït novetats com els dinars-espectacle al Cafè Auditori, que finalitzen aquest migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.