El santcugatenc Jordi Bosch actua els dies 6, 7 i 8 al Grec amb el muntatge 'Fi de partida' de Beckett


  • Comparteix:

L'actor santcugatenc Jordi Bosch és un dels protagonistes del muntatge 'Fi de partida', de Samuel Beckett, que aquest dilluns posa punt i final al Festival Grec de Barcelona. Sota la direcció de Rosa Novell i amb un repertori de luxe on, a més de Bosch, hi trobem Jordi Boixaderas, aquest muntatge és una reflexió irònica i agredolça sobre l'ésser humà i es podrà veure fins aquest dilluns al Teatre Grec.

Jordi Bosch, Jordi Boixaderas, Pilar Rebollar i Xavier Capdet donen vida, sota la direcció de Rosa Novell, als protagonistes d'aquesta obra de Beckett, un muntatge que segons la seva directora, planteja una reflexió tràgica però humorística sobre l'ésser humà.

En un espai íntim i petit, adequat a les necessitats del text, 'Fi de partida' servirà per tancar definitivament l'edició d'enguany del Festival Grec de Barcelona, una edició que ha vist augmentar el nombre d'espectadors respecte el 2003, assolint una ocupació mitja del 66%.

Tots aquells que no puguin però gaudir del muntatge aquest cap de setmana, tindran una nova oportunitat de fer-ho a partir de l'octubre a la Sala Muntaner, on l'obra es representarà durant 6 setmanes. I és que 'Fi de partida' és una coproducció del Festival Grec i aquesta sala barcelonina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.