Els castellers de Sant Cugat i el Club Muntanyenc negocien un conveni de col·laboració


  • Comparteix:

Els castellers de Sant Cugat i el Club Muntanyenc negocien la redacció d'un conveni de col·laboració. No obstant això, aquest acord no inclourà, de moment, la cessió de la sala polivalent de la nova seu del Club Muntanyenc perquè els castellers assagin.

Els camises verdes ja han començat a preparar la pròxima temporada castellera, en la qual tenen com a principals objectius consolidar els castells de set i aixecar-ne de vuit. De moment, els assajos han començat al mateix lloc on ho feien l'any passat, el pavelló de la Rambla del Celler. I tot sembla indicar que ho continuaran fent, almenys a curt termini. Això es deu al fet que el preu proposat per al Club Muntanyenc per cedir la seva sala polivalent és, segons la colla castellera, excessivament elevat.

El desacord econòmic, però, no ha impedit que les dues entitats s'hagin proposat elaborar un conveni de col·laboració amb l'objectiu de reforçar els vincles. El cap de colla dels castellers de Sant Cugat, Marc Maymó, explica quin és el full de ruta de la negociació.

Marc Maymó

El tema econòmic està aparcat i ara pretenem acordar la redacció d'un Conveni de Col·laboració. Quan el tinguem, ens plantejarem el tema econòmic, com aconseguir els diners i si el Club Muntanyenc baixa el preu.


Els camises verdes no consideren que el preu que el Club Muntanyenc els demana per la cessió per tot l'any de la sala polivalent sigui excessiu, ja que hi ha unes despeses, com la llum, el conserge, l'electricitat, entre d'altres, que s'han de pagar. No obstant això, des de la colla s'assegura que no poden assumir la xifra que se'ls hi demana i és per això que demanen recursos econòmics a l'Ajuntament. Des del Consistori ja s'ha instat a les dues entitats a posar-se d'acord amb el conveni de col·laboració per, després, acordar les condicions per cedir la sala polivalent a la colla castellera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.