Una exposició i una xerrada sobre la banca ètica, actes destacats de Terra Dolça


  • Comparteix:

Una exposició d'art, una xerrada sobre la banca ètica i una lectura de contes per a infants són els actes destacats de la programació de Terra Dolça per al setembre. L'espai cultural i gastronòmic també oferirà un sopar amb jazz en viu i un sopar-tertúlia sobre la immigració.

Terra Dolça acollirà l'exposició de quadres del pintor santcugatenc Joan López del 5 al 30 de setembre. La mostra porta per títol "Els concursos d’arrossos a Sant Cugat".

El dijous 15 de setembre, l'espai acollirà un sopar amb música jazz en viu. Tres dies més tard, el diumenge 18 de setembre, la companyia Sururú oferirà contes per als infants.

El membre de l'espai, Guim Pros, remarca que Terra Dolça manté el compromís de combinar gastronomia i cultura.

Guim Pros

Continuem mantenint el compromís de combinar gastronomia i cultura


L'endemà, tindrà lloc un sopar-tertúlia sobre la immigració als Països Catalans. La trobada comptarà amb la presència del membre de la cooperativa Desenvolupament Comunitari, Carles Riera. Les inscripcions al sopar es poden fer fins al 14 de setembre.

Finalment, el 28 de setmbre, l'economista i membre d’una cooperativa, Oriol Bota, i el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveras, parlaran sobre la banca ètica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.