Adolf-Taller d'Art celebra el 8è aniversari de la seva web amb el sorteig d'una obra a Internet


  • Comparteix:

Adolf-Taller d'Art celebra el vuitè aniversari de la seva pàgina electrònica amb el sorteig d'una obra a Internet. La iniciativa, a la qual s'han afegit fins ara més de 200 persones, pretén acostar l'art a la població mitjançant les noves tecnologies.

A hores d'ara, més de 200 persones han enviat correus electrònics per participar en el sorteig, que un any més serveix per celebrar l'aniversari de la pàgina web del Taller d'Art d'Adolf. La iniciativa que, segons l'artista, té l'objectiu d'acostar l'art a la població.

Adolf

El sorteig d'una obra per Internet té l'objectiu d'apropar l'art a la ciutadania.


En darreres edicions de la iniciativa, la participació ha arribat gairebé a les 500 persones, una xifra baixa si es té en compte que l'artista fa arribar més de 10.500 missatges arreu del món. Segons Adolf, el problema és que els internautes encara desconfien d'iniciatives com el sorteig d'una obra a la xarxa.

Adolf

Els internautes encara desconfien de certes iniciatives que es fan a la xarxa.


Per participar al sorteig, cal enviar un correu electrònic a l'adreça Adolf@adolf-art.com, en el qual aparegui la paraula 'sorteig' i el nom de la persona interessada. Només s'accepta un missatge per persona, tot i que s'accepten fins a cinc correus d'un mateix compte si s'hi especifiquen noms diferents. Es poden enviar els missatges fins al 31 d'octubre.

D'altra banda, Adolf organitzarà un taller de gravat a l'aiguafort el 24 de setembre a Valldoreix. L'acte s'inclou a la programació de la festa major del barri, malgrat que tindrà lloc una setmana més tard de la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.