L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau obre temporada al Lliure amb una obra de David Mamet


  • Comparteix:

'Un matrimoni de Boston' està dirigida per Josep Maria Mestres i protagonitzada per Anna Lizaran i Emma Vilarasau

'Un matrimoni de Boston' està dirigida per Josep Maria Mestres i protagonitzada per Anna Lizaran i Emma Vilarasau

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau obre aquest vespre la temporada del Teatre Lliure de Montjuïc amb l'obra 'Un matrimoni de Boston', del dramaturg nord-americà David Mamet. Sota la direcció de Josep Maria Mestres, Vilarasau comparteix cartell protagonista amb Anna Lizaran i Marta Marco.

El muntatge, que estarà en escena a l'Espai Lliure fins el 13 de novembre, dissecciona els convencionalismes d'una parella que, de fet, no és gens convencional. L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau s'ha mostrat molt contenta de compartir escenari amb Anna Lizaran en una obra que ha qualificat de difícil, però molt divertida.

Emma Vilarasau

Al nou Lliure no hi havia estat mai. Em feia molta il·lusió treballar amb l'Anna, ella i jo soles. És una obra de David Mamet, molt divertida. És difícil, però si se li enganxa el punt és molt divertida.


Segons el director de l'obra, Josep Maria Mestres, 'Un matrimoni de Boston' és una comèdia d'època, però rabiosament contemporània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.