Els tallers de teatre de Sílvia Servan incorporen un curs de veu i un grup especialitzat en 'clown'


  • Comparteix:

Els cursos de teatre de la Unió comencen aquest mes d'octubre

Els cursos de teatre de la Unió comencen aquest mes d'octubre

Un grup especialitzat en 'clown' i un curs de veu són les principals novetats de la nova temporada dels tallers de teatre de la Unió Santcugatenca, dirigits per Sílvia Servan, que començaran el mes d'octubre. Els tallers, que s'impartiran de forma separada en grups de nens i d'adults a partir dels 16 anys, pretenen potenciar la formació i l'autoconeixement.

Cos, veu, 'clown', improvisació i màscares són algunes de les disciplines que es tractaran, un any més, als tallers de teatre de la Unió Santcugatenca, que dirigeix Sílvia Servan. Enguany, hi haurà 8 grups per a nens i joves de fins a 16 anys i 5 grups per als adults a partir dels 16 anys. Els més grans treballaran diferents aspectes, com l'expressió corporal, la improvisació, el joc escènic, el 'clown' i el treball del text, i els cursos inclouran actuacions públiques en diferents escenaris, com el Teatre Auditori, el Teatre de la Unió o el carrer.

La directora dels tallers, Sílvia Servan, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que la ideologia dels cursos es basa en la formació personal dels alumnes i l'autoconeixement.

Sílvia Servan

Descobrir moltes coses de tu mateix i transformar-te. Un no s'acaba mai de descobrir a si mateix.


La principal novetat dels tallers d'enguany són un curs de veu, especialment indicat per a professors i gent que vulgui perfeccionar la seva expressió verbal, i un grup monogràfic d'iniciació al 'clown'. Així ho explica Sílvia Servan.

Sílvia Servan

Hi ha dos grups nous. Un especialitzat en 'clown', que perfecciona exclusivament aquesta tècnica, i un curs de veu adreçat a professors de primària i gent que vulgui descobrir la seva veu.


Per als nens i joves, el preu dels tallers és de 45 euros al mes, o 38 per als socis de la Unió, mentre que els adults hauran de pagar 45 euros mensuals, 40 per als socis. La matrícula per a tots els grups és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.