Canals Galeria prepara la celebració dels seus 16 anys


  • Comparteix:

En commemoració dels seus setze anys de vida, la Canals-Galeria d'Art prepara una exposició per després de les vacances. Amb el títol de '16 anys, 16 artistes', la mostra permetrà conèixer l'obra de diversos artistes santcugatencs.

En els darrers anys, la Canals-Galeria d'Art s'ha consolidat com un dels centres més actius del panorama de les arts visuals de Sant Cugat. L'exposició permetrà conèixer les creacions de pintors, escultors i fotògrafs de diferents generacions, com Sergi Barnils, Tatiana Blanqué, Pep Codó, Neus Colet o Josep Grau Garriga, entre d'altres. Josep Canals, director de la galeria, s'ha referit precisament a la necessitat de potenciar l'obra dels autors santcugatencs:

josep canals



Gràcies en part a les oportunitats que els ha ofert la galeria, molts dels artistes presents en "16 anys, 16 artistes" han aconseguit fins i tot donar a conèixer la seva obra en diversos indrets d'Europa i d'Amèrica. Escoltem Josep Canals, que ens parla dels projectes de la seva galeria per la temporada vinent:

josep canals



Aquesta mostra es podrà visitar entre els propers 6 de setembre i 6 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.