Anna Valls i Marisa Carrió exposen els seus darrers treballs a la galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

L'egarenca Anna Valls, amb 18 obres de diferent format, i la barcelonina Marisa Carrió, que exposa 29 quadres de petit i gran format, han estat les encarregades d'inaugurar la nova temporada a la galeria-taller Pou d'Art. Les exposicions es podran veure fins el 20 d'octubre i mostren els darrers treballs de les dues artistes.

La galeria-taller Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte dues exposicions individuals de dues pintores que ja havien participat anteriorment en exposicions col·lectives de la mateixa galeria i que ara comparteixen espai però no temàtica. L'egarenca Anna Valls exposa a la sala davantera de la galeria 18 obres recents de petit i gran format, que destaquen per les seves tonalitats blavoses i ataronjades en un marc de pintura acrílica que incorpora fil d'alumini cosit.

És una pintura totalment abstracta, difícil de definir segons la responsable de la galeria, Maria Fabre, plena de franges de color molt delimitades i que incorpora alguns textes o paraules per ajudar a comprendre l'obra..

Maria Fabre

L'Anna Valls és difícil de reconèixer però incorpora alguns textes i paraules que ajuden a comprendre l'obra


La barcelonina Marisa Carrió, de la seva banda, aporta 29 obres, també de diferent format, que s'exposen a la sala del mig, i que mostren la seva pintura il·lustrativa. En aquest cas s'hi podrà veure diferents formes d'arbres i de cares que s'estan fent un petó. Ho explica Maria Fabre.

Maria Fabre

Marisa Carrió es caracteritza per ser molt il·lustrativa i en aquesta exposició hi ha formes de xiprers i de cares que s'estan fent un petó


L'exposició es podrà veure fins el 20 d'octubre, a la seu de la galeria-taller Pou d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.