L'obra 'El professional' estrena la nova programació del Teatre Auditori en diumenge


  • Comparteix:

El muntatge està protagonitzat per Jordi Banacolocha i Pep Anton Muñoz

El muntatge està protagonitzat per Jordi Banacolocha i Pep Anton Muñoz

La producció del TNC 'El professional' encetarà, aquest diumenge, la nova programació del Teatre Auditori. L'obra, protagonitzada per Jordi Banacolocha i Pep Anton Muñoz, inaugura, a més, una nova política d'aquest equipament de programar alguns muntatges els diumenges a la tarda.

Ambientada a la Iugoslàvia comunista, 'El professional' és una metàfora de les grans ambigüitats i contradiccions que es donen en un règim dictatorial. Des de la vessant de l'humor intel·ligent , amb els tocs agres i tendres de l'escriptor teatral serbi Dusan Kovacevic, els personatges expliquen amb les seves pròpies vivències el context històric del règim comunista de Tito.

L'obra compta amb la presència d'actors com Jordi Banacolocha, Montse Esteve, Albert Pérez i el florestà Pep Anton Muñoz, que explica el fil argumental de l'obra.

Pep Anton Muñoz

És un antic dissident del règim comunista de Tito i un policia que representa la força dictatorial. Vivim a través d'aquests dos personatges les vivències del moment.


Amb aquesta producció de la directora Magda Puyo s'enceta també una nova política del Teatre Auditori, que a partir d'aquest trimestre programarà alguns muntatges els diumenges a la tarda. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Aquesta temporada la iniciem amb una programació del TNC però també amb una novetat, i és que la programarem el diumenge a la tarda, perquè pensem que Sant Cugat té un públic de diumenge a la tarda.


El muntatge 'El professional' és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i es va estrenar el passat 14 d'abril. Des de el 18 se setembre està de gira per Catalunya i aquest diumenge arriba a Sant Cugat per inaugurar la programació del Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.