Sant Cugat s'omplirà diumenge de sardanes amb la celebració del 30è Aplec


  • Comparteix:

La jornada començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins passades les 7 de la tarda

La jornada començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins passades les 7 de la tarda

Les sardanes tornen aquest diumenge a Sant Cugat amb la celebració del 30è Aplec Sardanista, que es farà a la plaça d'Octavià. La jornada començarà a les 10 del matí i es ballaran sardanes fins passades les 7 de la tarda. No hi faltarà un concurs de sardanes ni una tómbola per recollir fons per a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

En aquesta trentena edició de l'Aplec Sardanista de Sant Cugat, es comptarà amb la presència de les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Principal del Llobregat i Sant Jordi de Barcelona, entre d'altres. El programa començarà a les 10 del matí amb una sardana rera l'altra. Ens dóna més detalls del programa, Laura Tubau, presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

Laura Tubau

Està tot el dia destinat a la ballada de sardanes. El matí hi haurà una estrena anomenada 'bombolles d'amistat' i després al migida tindrem l'exhibició de dues colles i a la tarda hi haurà una ballada de sardanes improvisades.


Per acabar l'Aplec, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha organitzat una rifa per recaptar fons per l'entitat i on es s'oferiran obsequis de tot tipus que satisfaran tots els participants.

Recordem també que durant tots els divendres dels mesos d'octubre i novembre l'Entitat Sardanista de Sant Cugat realitzarà unes classes de sardanes durant els divendres a la Casa de Cultura. A més, l'entitat santcugatenca està preparant un concert per al mes de novembre a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la cobla Jovenívola de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.