El Monestir de Sant Cugat acull les obres del XIX Premi BMW de Pintura


  • Comparteix:

Les obres es podran veure durant els propers 15 dies

Les obres es podran veure durant els propers 15 dies

Les obres guanyadores i finalistes del XIX Premi BMW de Pintura es poden visitar des d'aquest dijous i durant els propers 15 dies al Monestir de Sant Cugat. La iniciativa, que compta amb un premi de 36.000 euros, és d'un dels certàmens d'art més prestigiosos de l'Estat espanyol.

El Monestir de Sant Cugat ha estat l'escenari de la inauguració de l'exposició pictòrica XIX Premi BMW de Pintura, promoguda pel concessionari BMW Cano Catalunya, ubicat a la carretera de Rubí. La mostra inclou una trentena d'obres, on destaca el quadre vencedor del certamen, 'Al Norte' de Fermín Ramírez de Arellano López, que ha estat premiat amb 36.000 euros. A més, tindran un lloc preferent en l'exposició les deu obres finalistes.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha valorat positivament la presència d'aquesta mostra d'art a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

És un impuls per a la ciutat que Sant Cugat aculli exposicions d'aquest tipus.


A més de les obres citades, l'exposició permet veure també la pintura guanyadora de l'apartat creat per BMW dedicat als joves creadors d'entre 8 i 14 anys. Es tracta de l'obra 'Mi amigo Pablo', del madrileny Alberto Fernández, que es va endur el Premi BMW al Talent més Jove, guardonat amb 4.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.