L'Ajuntament de Sant Cugat enregistrarà un CD de sardanes amb temes dedicats a la ciutat


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat enregistrarà un CD de sardanes amb temes dedicats a la ciutat. El disc, que es començarà a gravar el 31 d'octubre, anirà a càrrec de la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, que el presentarà en un concert al Teatre Auditori al 19 de març de l'any que ve.

L'anunci d'aquest enregistrament coincideix amb la celebració del 30è aplec sardanista de Sant Cugat. El CD es començarà a gravar el 31 d'octubre al Teatre Auditori de la nostra ciutat amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona com a protagonista i es presentarà i s'estrenarà en un concert el 19 de març de l'any que ve.

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat, col·laboradora de la inciativa i encarregada de seleccionar les obres del projectes, serà en els propers mesos una de les protagonistes d'aquesta iniciativa. Així ho ha explica la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Amb motiu del 30è aplec s'edita un CD amb un conjunt de sardanes dedicades a Sant Cugat que la pròpia entitat ha escollit. La nostra idea és gravar aquest CD en el Teatre Auditori a l'octubre i presentar-lo al març de 2006.


Recordem que el disc compacte es gravarà a finals d'octubre i que la presentació es farà el Teatre Auditori el proper 19 de març amb la col·laboració de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i l'Entitat Sardanista de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.