Prop d'un miler de persones participen en el 30è Aplec de la Sardana, segons l'organització


  • Comparteix:

El mal temps ha restat participació a la trobada, segons els organitzadors

El mal temps ha restat participació a la trobada, segons els organitzadors

Prop d'un miler de persones, segons l'organització, han participat en el 30è Aplec de la Sardana celebrat aquest diumenge a la plaça d'Octavià. L'organitzadora de la trobada, l'Entitat Sardanista Sant Cugat, assegura que el mal temps ha restat participació a la celebració. El grup guanyador de la trobada ha estat la colla 'Si fa sol', que s'han endut el premi davant les altres onze colles participants.

Tot i l'amenaça de la pluja, el 30è Aplec de la Sardana s'ha celebrat aquest diumenge sense cap incidència a la plaça d'Octavià. Les cobles encarregades d'amenitzar l'Aplec d'enguany han estat la Cobla Principal del Llobregat, la Jovenívola de Sabadell i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Pel que fa a les colles sardanistes, l'organització ha aconseguit reunir la colla Antaviana, classificada entre les cinc millors en la fase final del campionat de Catalunya, i la colla Violetes del Bosc, actual campiona del país.

En el concurs de sardanes d'enguany han participat 11 colles que han dansat la peça 'Units per un Ideal'. Els guanyadors han estat la colla 'Si fa sol' que, com totes les altres, han obtingut una coca, gentilesa de la pastisseria Sàbat, i un ampolla de cava.

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta amb l'èxit de participació de l'Aplec d'enguany. Segons els seus càlculs, prop d'un miler de persones han passat per la Plaça d'Octavià. I això que l'assistència podria haver estat molt superior si la meteorologia hagués acompanyat. Escoltem la presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau.

Laura Tubau

La valoració que fem és molt positiva malgrat que no hi ha hagut tanta gent com en anys anteriors a causa del temps. Tot i això, per la tarda la plaça estava molt plena


L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, també ha assistit, un any més, a l'Aplec de la Sardana. Recoder, que ha estat l'encarregat d'obsequiar totes les colles participants en el concurs, ha volgut reconèixer la feina feta per l'Entitat Sardanista.

Lluís Recoder

Són 30 anys d'Aplec i això és una fita. Això és gràcies a la dedicació d'entitats com la Sardanista de Sant Cugat. La nostra ciutat és un lloc de referència per la gent que viu la sardana.


Així mateix, l'alcalde ha volgut homenatjar la presidenta de l'Entitat organitzadora, Laura Tubau, per la seva entrega a l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.