Música i literatura es donen de la mà a l'espectacle 'Música en temps de Cervantes i del Quixot'


  • Comparteix:

El concert, a càrrec del Cor Aulos i Ars Vetus, es podrà sentir aquest divendres al Claustre dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura

El concert, a càrrec del Cor Aulos i Ars Vetus, es podrà sentir aquest divendres al Claustre dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura

El cor Aulos i Ars Vetus presenten aquest divendres al Claustre un concert on la literatura és el fil conductor. L'espectacle ofereix una primera part sota el títol 'música en temps de Cervantes' i una segona part dedicada a la commemoració de l'Any del Llibre i la Lectura.

'Música en temps de Cervantes i del Quixot. Música per a l'Any Internacional del Llibre'. Sota aquest títol, el Cor Aulos i el grup de música antiga Ars Vetus presenten aquest divendres un espectacle on la música i la literatura es donen de la mà al voltant del personatge del Quixot.

Segons el director de les dues formacions musicals, Jordi Picorelli, es tracta d'un concert eclèctic que porten molt temps preparant i que permetrà als assistents conèixer més de prop la música d'aquella època i gaudir al mateix temps dels versos de poetes tan reconeguts com Àusias March.

Àngels Solé

Agraiexo al Jordi aquesta complicitat amb la música i amb Sant Cugat perquè sempre ha estat implicat amb molts actes de la ciutat i sempre predisposat a donar el millor de sí mateix.


Des de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt convençuda de l'èxit de la proposta i ha volgut destacar especialment la implicació de les entitats organitzadores amb la nostra ciutat.

Jordi Picorelli

És un concert programat amb molt carinyo, fa temps que el tinc al cap i és una manera de donar a conèixer un repertori que es donava en temps de Cervantes o suposadament en temps del Quixot


L'espectacle, que començarà al punt de les 9 del vespre, s'emmarca dins el actes amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura però també dins les Jornades Europees del Patrimoni, que es commemoren aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.