Raimon portarà al Teatre Auditori el recital 'Poemes i cançons' el 18 de novembre


  • Comparteix:

El cantant valencià recorrerà 10 ciutats de la província de Barcelona fins a finals d'any

El cantant valencià recorrerà 10 ciutats de la província de Barcelona fins a finals d'any

Poemes d'Ausiàs March, Roís de Corella i altres autors dels segles XV i XVI i composicions de Salvador Espriu i Pere Quart, a part de cançons pròpies, omplen de contingut el recital 'Poemes i cançons' de Raimon, que arribarà al Teatre Auditori el 18 de novembre. El cantant valencià visitarà 10 municipis de la província de Barcelona amb aquest concert, basat en la veu i la paraula, i que s'emmarca dins l'Any del Llibre i la Lectura.

'Poemes i cançons' començarà el seu recorregut aquest dissabte a Canet de Mar i fins a finals d'any passarà per una desena de ciutats, entre les quals hi ha Sant Cugat. Raimon actuarà al Teatre Auditori el dia 18 de novembre, dins els actes del cinquè festival de poesia de Sant Cugat.

El cantautor valencià, que ha presentat aquest dimarts la gira a l'Ateneu barcelonès, explica així l'esperit dels recitals que ha preparat i que s'emmarquen dins l'Any del Llibre i la Lectura.

Raimon

El títol del recital, 'Poemes i cançons', condiciona el contingut. Per això incorporo algun poema més del que és habitual, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura.


Raimon ha aprofitat la presentació d'aquesta gira, organitzada per la Diputació i 10 ajuntaments de la província de Barcelona, entre ells el de Sant Cugat, per criticar la política cultural del govern valencià del PP i comentar alguns aspectes de l'actualitat, com la negociació de l'Estatut català que el té, segons ha dit, certament 'desorientat'.

Raimon

Jo l'Estatut el veig complicadíssim, com tothom, suposo. Com a ciutadà estic desorientat. Jo sempre he defensat un govern d'esquerra unitària, com el que ara hi ha a Catalunya, i si ara falla no sé què farem.


Raimon arribarà al Teatre Auditori el 18 de novembre, a les 10 de la nit, acompanyat dels seus músics habituals, entre els que figuren el guitarrista Miquel Blasco i el contrabaixista Pep Coca. Les entrades per aquest concert tenen un preu de 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.