L'Oficina de Turisme registra més de 5.500 consultes des de principis d'any


  • Comparteix:

El Monestir i la serra de Collserola protagonitzen la majoria de les peticions

El Monestir i la serra de Collserola protagonitzen la majoria de les peticions

L'Oficina de Turisme de Sant Cugat ha registrat des de principis d'any un total de 5.560 consultes, una xifra similar a la mitjana dels dos primers anys d'activitat d'aquest servei. El Monestir i la serra de Collserola centren la majoria de les demandes dels usuaris, molts dels quals són ciutadans santcugatencs.

En el seu tercer any de funcionament, l'Oficina de Turisme de Sant Cugat està aconseguint igualar la tendència d'usuaris que es va registrar el primer any. I és que durant els primers 12 mesos de vida d'aquest servei municipal, l'Oficina va rebre unes 8.500 consultes, mentre que l'any passat la xifra va disminuir fins a les 7.000. En els primers 9 mesos d'aquest any, però, la tendència mostra una recuperació de la xifra de visitants, com ha explicat al magazín 'Barra Lliure' la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

És un servei que, aquest tercer any, està agafant un promig d'entre 7.500 i 8.000 usuaris, una xifra que està prou bé per al nostre tipus de turisme.


La majoria de les consultes es produeixen al taulell i, en menor nombre, també a través del telèfon, el correu electrònic o el fax. El Monestir i el Museu, la serra de Collserola i la programació cultural de la ciutat generen les consultes més habituals.

La titular de Cultura, Àngels Solé, destaca que un any més s'ha detectat que un gran nombre dels visitants són ciutadans santcugatencs, un fet que Solé valora positivament ja que demostra que l'Oficina de Turisme és un referent tant per als turistes de fora com pels habitants de Sant Cugat.

Àngels Solé

Els santcugatencs també consideren l'Oficina de Turisme com un referent per estructurar el seu oci i el seu temps lliure.


Solé afegeix, a més, que cal continuar afinant les estratègies per millorar la difusió dels recursos culturals, esportius i lúdics de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.