150 persones assisteixen a la projecció de la primera pel·lícula de la nova temporada del cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

'Amor idiota', de Ventura Pons, ha estat el film selccionat per inaugurar el cicle

'Amor idiota', de Ventura Pons, ha estat el film selccionat per inaugurar el cicle

Prop de 150 persones han assistit a la projecció d''Amor idiota', pel·lícula que ha donat el tret de sortida aquest dijous a la segona temporada del cicle de 'cinema d'autor en versió original' que organitzen l'Ajuntament i Cinesa Sant Cugat. El director del film, Ventura Pons, que ha inaugurat el cicle, ha valorat positivament la celebració d'aquesta tipus d'iniciatives.

El segon cicle de cinema d'autor a Sant Cugat ha començat amb èxit de públic. Prop de 150 persones han omplert una de les sales dels cinemes Cinesa de Sant Cugat per veure 'Amor idiota', del director Ventura Pons. La pel·lícula, basada en la novel·la de Lluís Anton Baulenes, és una comèdia protagonitzada per Santi Millán i Cayetana Guillen Cuervo que mostra la part més absurda de l'ésser humà davant l'amor i la casualitat.

El director de la pel·lícula, Ventura Pons, ha estat precisament l'encarregat d'inaugurar la nova temporada del cicle i ho ha fet explicant com veu la pel·lícula temps després de la seva estrena.

Ventura Pons

Com sóc una persona lliure, vaig fer la pel·lícula que volia fer en aquell moment.


La projecció d''Amor idiota', una pel·lícula catalana i en català, serveix per acomplir un dels objectius del cicle: potenciar el cinema produït a Catalunya. El crític de cinema responsable de la selecció, Àngel Comas, ha destacat la dificultat de trobar pel·lícules que es facin al nostre país en català.

Ventura Pons assegura. però, que cap llengua és un impediment per fer una pel·lícula.

Ventura Pons

Cap llengua suposa un impediment per fer una pel·lícula. Arreu del món es veuen les pel·lícules amb subtítols.


El cicle de 'cinema d'autor en versió original' inclou fins el proper desembre una dotzena de pel·lícules entre les quals es troben 'Vera Drake', 'Kandahar', 'El hundimiento' i 'Dogville'. Els films es projecten cada dijous a partir de les deu de la nit i l'entrada costa tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.