Natura i cultura es fusionen al bosc literari de la Serreta per difondre l'obre de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

La selecció de l'obra ha anat a càrrec de l'especialista en obra de Ferrater, Jordi Julià

La selecció de l'obra ha anat a càrrec de l'especialista en obra de Ferrater, Jordi Julià

L'Associació de veïns de La Serreta i del Bosc d'en Saladrigas presenta aquest diumenge una nova fusió de natura i cultura, en aquesta ocasió amb un homenatge al poeta Gabriel Ferrater. Sota el títol de 'Bosc literari de la Serreta', es farà un recorregut pel bosc on s'hi podrà trobar una selecció de l'obra del poeta santcugatenc.

Gabriel Ferrater serà la figura central aquest diumenge al migdia al bosc de la Serreta en el recorregut que es farà en aquest espai natural flerestà i que pretén donar a conèixer a més gent tant el bosc com alguns aspectes més desconeguts de l'obra del poeta santcugatenc. D'aquesta manera, l'especialista en l'obra de Ferrater, el rapsode Jordi Julià, farà una tria d'alguns poemes del poeta i els presentarà prèviament abans que es procedeixi a la lectura dels mateixos.

Per Julià, és important que la gent sàpiga que si bé Ferrater ha estat un poeta urbà i amb interès per la ciutat, molts dels seus poemes també tenen també moltes referències naturals. Jordi Julià.

Jordi Julià

Ferrater era un poeta urbà però també tenia interés per la natura i en aquest sentit volem trencar el tòpic que només estava interessat en la ciutat contemporània.


Julià ha afegit que li agrada creure que amb iniciatives com aquesta es contribueix a explicar una mica més l'obra de Ferrater i ajudar a comprendre-la. A més, ha animat els santcugatencs que s'hi vulguin afegir, a conèixer millor un dels boscos ciutadans de Sant Cugat, a passejar per un entorn molt agradable i a conèixer l'obra d'un dels seus antics veïns



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.