Èxit de públic al concert dedicat al Quixot i a l'Any del Llibre i la Lectura


  • Comparteix:

L'actuació ha anat a càrrec del Cor Aulos i el grup de música Ars Vetus

L'actuació ha anat a càrrec del Cor Aulos i el grup de música Ars Vetus

Prop de 150 persones han assistit el concert basat en la música en època del Quixot i que han interpretat el Cor Aulos i el grup de música Ars Vetus. La iniciativa, que ha tingut lloc aquest divendres al Claustre del Monestir, forma part dels actes de l'Any del Llibre i la Lectura i de les Jornades Europees de Patrimoni.

'Música en temps de Cervantes i del Quixot. Música per a l'Any Internacional del Llibre'. Sota aquest títol, el Cor Aulos i el grup de música antiga Ars Vetus han presentat aquest divendres al Claustre un espectacle on la música i la literatura s'han donat de la mà al voltant del personatge del Quixot.

El director de totes dues formacions, Jordi Picorelli, s'ha mostrat molt satisfet amb el resultat del concert.

Jordi Picorelli

La valoració és molt positiva. El repertori era molt atrevit i difícil pel cor. I ho han solventat amb una nota de notable. El públic ha marxat content i el temps ens ha acompanyat


El concert ha tingut dues parts. En la primera d'elles el Cor Aulos i el grup de música Ars Vetus han interpretat tot un conjunt de peces de música antiga, de l'època del Quixot. La protagonista de la segona part del concert ha estat la música contemporània, acompanyada, en tot moment, per textos de Cervantes i del francès Charles d'Orleans.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha dit que amb aquest concert l'Ajuntament ha volgut reconèixer el Cor Aulos per la seva dedicació a la ciutat.

Àngels Solé

Cor Aulos és una entitat que té 10 anys i reballa amb qualitat i rigor. Es mereixia aquest recolzament de l'Ajuntament per tirar endavant el concert.


Prop de 150 persones han assistit a aquesta actuació. L'èxit de participació s'explica, segons Solé, pel fidel públic que Cor Aulos té i per l'emplaçament on ha tingut lloc, el Claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.