L'estrena d'Instint Mozart' aconsegueix l'ovació del públic santcugatenc


  • Comparteix:

L'espectacle es podrà veure, en un futur, al Palau de la Música Catalana

L'espectacle es podrà veure, en un futur, al Palau de la Música Catalana

El teatre Auditori s'ha omplert de gom a gom per l'estrena del segon espectacle de Camerata Sant Cugat, 'Instint Mozart'. La combinació del Rèquiem de Mozart i dels sonets de Shakespeare i la fusió de música, cant i dansa han estat molt ben rebudes pel públic santcugatenc, que ha ovacionat els intèrprets.

L'espectacle, basat en una combinació del Rèquiem de Mozart i els sonets de Shakespeare, ha pujat dalt de l'escenari diferents disciplines com la música, el cant o la dansa, tot plegat acompanyat, a més, d'una projecció d'imatges del Premi Nacional de Disseny 2005, Josep Pla Narbona.

L'objectiu d'aquesta combinació era fer un 'homenatge festiu' al rèquiem i crear, a través de l'obra de dos grans artistes, un muntatge ple de contrastos capaç d'emocionar al públic, un objectiu que sembla que s'ha assolit, a jutjar per les reaccions del públic, que ha dedicat una forta ovació als intèrprets.

Espectadors

Meravellós. M'ha agradat molt. És molt emotiu, arriba al cor. M'ha encantat la combinació de música, dansa i poesia.


Després de mesos de feina, el director de l'espectacle, Xavier Baulies, també s'ha mostrat molt satisfet del resultat final i de la resposta dels espectadors, i ha apuntat la voluntat de poder portar aquest muntatge per d'altres poblacions catalanes.

Xavier Baulies

L'estrena ha estat molt maca i hem tingut molt bona acollida pel públic. Nosaltres també hem estat molt emocionats perquè és un muntatge de continua emoció i tensió.


Entre el públic no hi ha faltat tampoc l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ha valorat molt positivament la tasca de Camerata Sant Cugat. Recoder ha aprofitat per reiterar també la voluntat de poder portar més produccions locals a l'escenari del Teatre Auditori.

Lluís Recoder

És una idea que intento posar dins la línia d'actuació del teatre Auditori i són moltes les produccions de gent de Sant Cugat que han passat per aquí, i si de cara al futur en podem aconseguir més, ho farem.


'Instint Mozart' és el segon espectacle de Camerata Sant Cugat, que l'any passat va estrenar-se amb 'The power of peace'. Ara, i un cop estrenat aquest segon muntatge, l'entitat ja està pensant en el proper espectacle, que s'estrenarà d'aquí a un any però del qual no han volgut avançar la temàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.