Narcís Comadira i Diego Jesús Jiménez enceten avui el nou trimestre dels 'Duets de Poesia'


  • Comparteix:

Els poetes Narcís Comadira i Diego Jesús Jiménez seran els primers convidats dels duets de poesia que donaran el tret de sortida a les vuit d'aquest vespre al Cafè Auditori. L'objectiu un cop més d'aquests duets és apropar al públic a dos poetes de llengües diferents per aprendre sobre la seva poètica i de la literatura en general des del seu punt de vista.

La poesia del gironí Narcís Comadira i la poesia del madrileny Diego Jesús Jiménez, s'uniran aquest vespre al punt de les vuit al cafè auditori, en la primera sessió dels ja consolidats 'duets de poesia' que des de fa anys se celebren a la nostra ciutat.

Donar a conèixer la poesia d'un poeta dels Països Catalans i d'un altre de parla no catalana, és l'objectiu d'aquests duets. Amb aquesta unió, es vol que el públic santcugatenc passi una estona agradable i suggestiva amb el recital dels versos dels mateixos convidats. A més també es podrà sentir els poetes parlant sobre la seva poètica i de la literatura en general, entre d'altres aspectes del món cultural, com el cinema o la música.

Per a la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, aquests festivals puntuals tenen un valor afegit per una ciutat com Sant Cugat que aposta per la poesia durant la programació cultural de l'any. Solé considera que els duets de poesia d'aquest vespre són d'una qualitat excel·lent i afirma que és una iniciativa molt propera a la gent.

Àngels Solé

Aquests duets són d'una qualitat execel·lent i a més d'una forma que entenc que és molt propera a la gent i per això crec que és una bona iniciativa i ho seguirem fent.


La iniciativa que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Departament de Cultura vol donar a conèixer la poesia a un major nombre de persones. La propera nit de duets de poesia, tindrà lloc el dimecres 14 de desembre, amb el poeta d'Algeciras Juan José Téllez i el barceloní David Castillo, com a convidats de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.