El Centre Cultural i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya reediten un conveni de col·laboració


  • Comparteix:

El Centre Cultural i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya reediten per cinquè any un conveni de col·laboració. L'acord estableix que el col·legi donarà 6.600 euros entre el 2005 i el 2006 a canvi 280 entrades de 14 espectacles que es representaran aquesta i la propera temporada.

El Col·legi Oficial d'Enginyers donarà enguany 3.000 euros al Centre Cultural i 3.600 el proper any. A canvi, el col·legi rebrà 80 entrades per quatre espectacles d'aquesta temporada i 200 localitats més per a 10 espectacles del 2006. L'entitat repartirà les localitats entre els seus col·legiats.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, afirma que col·laboracions com la del Col·legi Oficial d'Enginyers permet disposar d'un Teatre-Auditori amb programació de qualitat.

Lluís Recoder

Valorem molt aquesta col·laboració, perquè ens ajuda a tenir un Teatre-Auditori amb una programació de qualitat.


El Vallès compta amb prop de 1.800 enginyers dels gairebé 9.000 col·legiats que hi ha a Catalunya, gairebé un 20% dels professionals que en formen part. El nombre d'enginyers al Vallès supera els professionals que hi ha a les comarques gironines, tarragonines i lleidatanes.

El president de la delegació del Vallès del col·legi d'enginyers catalans, Francesc Figueras, assegura que volen que els professionals arrelin al territori.

Francesc Figueras

Com a delegació comarcal, procurem que els professionals estiguin presents als actes culturals que es fan al territori.


El Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya ha signat convenis de col·laboració similars amb Granollers i Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.