El pallasso Marcel Gros enceta la programació infantil de l'Auditori amb l'espectacle 'Calidoscomic'


  • Comparteix:

El Teatre Auditori ha encetat la seva programació infantil amb l'espectacle 'Calidoscòmic', que ha atret centenars d'infants acompanyats per les seves famílies. El pallasso Marcel Gros, sol damunt l'escenari, ha aconseguit distreure grans i petits amb un muntatge que partia d'un tema tan senzill com les vocals.

La fundació Xarxa d'espectacle infantil i juvenil de Catalunya ha iniciat aquest cap de setmana la programació infantil del Teatre Auditori amb l'espectacle 'Calidoscòmic', dirigit i protagonitzat per Marcel Gros. El pallasso i director ha construït un món màgic, acompanyant-se de la música a partir de les vocals. El tema, és segons afirma Gros, una excusa per conduir l'espectacle.

Marcel Gros

Les vocals eren una excusa; 'a' d'artista, 'e' d'espectacle, 'i' d'imaginació, 'o' d'oruestra i 'u' d'univers. Aquest univers que es crea en els oasis per riure que son els teatres.


Centenars de nens i nenes acompanyats per les seves famílies han assistit a l'estrena de la temporada i han gaudit de l'espectacle. De la seva banda, l'artista s'ha mostrat molt satisfet de la participació dels santcugatencs, que l'han acompanyat en tot moment fent que se sentís molt còmode damunt l'escenari.

Marcel Gros

M'he trobat gaudint a l'escenari i quan ho fas resulta que a baix també i es va autoalimentant. Ha estat fantàstic.


La propera cita de la temporada infantil serà diumenge vinent amb l'espectacle 'Fisi-K' a càrrec de la companyia de dansa Nats Nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.