Balanç agredolç de l'actuació dels Castellers de Sant Cugat a Sarrià


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han hagut de rebaixar les expectatives que tenien per la seva actuació d'aquest diumenge a Sarrià. La manca de gent i el fallit intent de descarregar el seu gran objectiu, el 3 de 7 aixecat per sota, han condicionat l'actuació dels camises verdes. Malgrat tot, la colla marxa satisfeta per haver pogut descarregar tres castells de 7.

El tan desitjat objectiu de descarregar, en una mateixa actuació, la torre de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota, els tres millors castells de set pisos, haurà d'esperar. Els camises verdes han començat la seva actuació intentant descarregar el tres de 7 aixecat per sota. Però no ho han aconseguit i, a partir d'aquest moment, els santcugatencs han optat per fer castells més assequibles. Concretament han aconseguit descarregar tres torres de 7; el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7 i el 3 de 7. Escoltem la valoració que ha fet el cap de colla dels camises verdes.

Marc Maymó

Marxem satisfets ja que hem descarregat tres castelles de 7, i això per nosaltres no és fàcil. Però per altra banda tenim un regust agredolç per la caiguda del 3 de 7 aixecat per sota.


El mateix Maymó ha lamentat que a la jornada d'avui no hi hagin assistit tots els castellers santcugatencs. Segons ha dit, aquest fet ha impossibilitat que la colla s'atrevís amb el 5 de 7, el castell que necessita més pinya.

Marc Maymó

Ens falta portar aquest plus de gent per fer aquestes diades tan importants per nosaltres.Està clar que no ho hem sabut comunicar prou bé a la collla i ens ha faltat gent per fer el 5 de 7


L'actuació d'aquest diumenge, que ha tingut lloc a la plaça de la Vil·la del Districte de Sarrià, ha estat un dels grans actes programats per la Festa Major d'enguany d'aquest barri barceloní. A banda dels camises verdes hi han actuat la Colla Jove de Castellers de Sitges i les Colles de Sants i Barcelona. Precisament aquesta última ha descarregat algun castell de la gamma 8, el gran objectiu dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.