Prop de 600 persones assisteixen al Teatre Auditori a 'Òpera a quatre'


  • Comparteix:

Unes 600 persones han assistit aquest divendres al Teatre Auditori per veure el nou espectacle de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. Amb el títol d''Òpera a quatre', el públic ha gaudit d'un repertori musical molt variat, que ha anat des d'òperes clàssiques de Mozart i Verdi fins a composicions musicals més contemporànies.

En la primera part de l'espectacle l'Òpera de Cambra de Sant Cugat ha posat en escena una tria dels millors quartets d'òpera. Els encarregats de posar veu a composicions tan conegudes pel públic com 'Le nozze de Figaro' de Mozart, 'l'Elisin d'amore' de Donizzetti i el 'Rigolettó' de Verdi han estat la soprano Mariona Benet, el tenor Jordi Casanova, el baríton Toni Marsol i la mezzosoprano Anna Tobella, que ha substituït Montserrat Torruella. Tots ells acompanyats pel pianista i director del musical, Eloi Jover, i dirigits escènicament per Joan Antòn Sánchez.

La mezzosoprano Anna Tobella s'ha mostrat molt satisfeta per la seva actuació, sobretot tenint en compte que només ha disposat de nou dies per aprendre's el paper.

Anna Tobella

Aquesta nit dormiré plana perquè ha estat una setmana molt estressant. He hagut de concentrar la feina d'uns quants mesos en una setmana. Però ara estic feliç i conenta.


En la segona part de l'espectacle, l'Òpera de Cambra de Sant Cugat ha interpretat diferents composicions de música operística contemporània. Entre les més aplaudides per un públic molt entusiasta destaquen, per sobre de tot, les peces de West Side Story. També cal remarcar la dificultat que ha suposat per als artistes la interpretació en rus de la composició 'Eugene Onegim' de Txaikovsky.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.