La Setmana de la Solidaritat dedicada a Colòmbia i Palestina arriba avui a la Floresta


  • Comparteix:

Durant la jornada, que es farà al Centre Social i Sanitari, es projectarà el documental 'Nablus, la ciutat fantasma'

Durant la jornada, que es farà al Centre Social i Sanitari, es projectarà el documental 'Nablus, la ciutat fantasma'

El centre social i sanitari de la Floresta acull avui, dijous, una sessió de cine-fòrum de la Setmana de la Solidaritat dedicada a Colòmbia i Palestina. Les activitats continuen aquest cap de setmana amb tallers, concerts i tastos de menjars palestins i colombians.

El centre social i sanitari de la Floresta acull avui una sessió de cine-fòrum en què es projectarà 'Nablus, la ciutat fantasma'. El debat comptarà amb la intervenció de l'autora del documental, Maria Moreno.

Els actes continuaran divendres amb una lectura de contes al centre cívic de les Planes i un concert de ritmes folklòrics al casal cultural de Mira-sol. Durant el cap de setmana, hi haurà un concert de música colombiana a la plaça Pep Ventura i tastos de menjars colombians i palestins, entre d'altres activitats.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Doni Ramon, explica que la Setmana de la Solidaritat pretén arribar a tots els districtes amb diverses activitats.

Toni Ramon

La transversalitat de les activitats de la setmana també pretén fer arribar els actes als diversos districtes de la ciutat.


La Setmana de la Solidaritat també ha comptat amb cursos de resolució de conflictes i de gastronomia i la dansa colombianes. La iniciativa s'ha completat amb diverses exposicions que han acollit el claustre del Monestir i el Casal Cultural de Mira-sol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.