'La nit més jove' torna amb una programació dedicada a Tots Sants


  • Comparteix:

La programació inclou un assaig dels Castellers de Sant Cugat obert als joves

La programació inclou un assaig dels Castellers de Sant Cugat obert als joves

'La nit més jove' torna aquest divendres amb activitats dedicades a la festivitat de Tots Sants. Una sessió de cinema de terror i tallers de tarot, numerologia i maquillatge són les principals novetats d'aquesta edició. La programació també inclou tornejos de bàsquet, futbol i voleibol, i un assaig dels Castellers de Sant Cugat obert als joves.

L'edició de 'La nit més jove' està marcada per la celebració de Tots Sants. L'Ateneu Santcugatenc acollirà, a partir de les deu de la nit, la projecció d''Old boy', pel·lícula del coreà Park Chan-Wok guanyadora del premi al millor film del Festival Internacional de Cinema de Catalunya Sitges de l'any passat.

Una hora més tard, a les onze de la nit, començarà 'La nit de les bruixes' a la Unió, on tindran lloc tallers de tarot, numerologia, amulets i maquillatge, entre d'altres activitats.

El tinent d'alcalde de Joventut i Polítiques Socials, Toni Ramon, explica que 'La nit més jove' també pretén mantenir les tradicions catalanes.

Toni Ramon

'La nit més jove' també pretén acostar les tradicions catalanes, perquè a la nit de Tots Sants ja s'explicaven històries de por a Catalunya.


La zona esportiva de la Rambla del Celler serà l'escenari de tornejos esportius de voleibol, futbol i bàsquet a partir de la mitjanit. Tres hores abans, a les nou del vespre, el pavelló municipal serà l'escenari d'un assaig dels Castellers de Sant Cugat obert als participants de 'La nit més jove'.

Toni Ramon explica que es vol apropar el món casteller als joves de Sant Cugat.

Toni Ramon

Incloem l'assaig dels Castellers als actes perquè els joves puguin conèixer les seves activitats i, si volen, puguin afegir-s'hi.


Les activitats de 'La nit més jove', que són gratuïtes i mixtes, estan pensades per a joves a partir dels 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.