El Teatre Auditori acollirà un concert de 'Presuntos Implicados' a finals de gener


  • Comparteix:

El conegut grup de pop presentarà el seu darrer treball, 'Postales'

El conegut grup de pop presentarà el seu darrer treball, 'Postales'

El conegut grup de pop 'Presuntos Implicados' actuarà al Teatre Auditori el proper 28 de gener. La formació presentarà el seu darrer treball, titulat 'Postales', un àlbum amb 12 temes que serveix per commemorar els seus vint anys d'història. Les entrades per aquesta actuació es posaran a la venda el proper dimarts 8 de novembre.

Els 3 integrants de 'Presuntos Implicados', Juan Luis Giménez, Soledad Giménez i Nacho Mañó, visitaran la nostra ciutat a finals de gener per presentar el seu darrer treball al Teatre Auditori.

Sota el títol de 'Postales', l'àlbum serveix per commemorar els vint anys d'existència de la formació i per constatar també l'evolució que han fet durant aquest temps. Segons expliquen ells mateixos, es tracta d'un disc que, fent honor al seu nom, 'vol ser una col·lecció d'instantànies però molt diferents entre elles i sense cap concepte comú'. D'aquesta manera, les cançons recullen el pas del temps i deixen entreveure les frustracions i les vivències que els 3 músics han viscut al llarg d'aquests anys i que els allunyen força dels arguments més lleugers i frívols dels seus inicis.

L'actuació de 'Presuntos Implicados' s'emmarca dins la programació del segon trimestre del teatre santcugatenc. Una programació on destacaran també noms com el de Joan Manuel Serrat, Josep Maria Pou o Macedònia, tal i com ja va avançar l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Tindrem el nou espectacle de Josep Maria Pou, 'La cabra', o un concert de 'Presuntos Implicados' amb la voluntat d'anar-nos obrint a un nou públic


Les entrades per aquest concert es posaran a la venda el proper dimarts, 8 de novembre. Les persones interessades poden comprar les seves localitats a les taquilles del Teatre Auditori, per internet a l'adreça www.teatre-auditori.santcugat.org o bé per telèfon, trucant al 93.589.12.68. El preu de l'entrada és de 36 euros, o de 30 euros per als menors de 29 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.