L'empresa Moseca aporta 24.000 euros per patrocinar els actes de l'Any del Mil·lenari


  • Comparteix:

L'empresa de serveis públics Moseca ha signat un conveni amb l'Ajuntament per patrocinar els actes de l'Any del Mil·lenari. Amb l'aportació de Moseca, de 24 mil euros, ja són 4 les empreses que s'han compromès a col·laborar en la difusió del Monestir de Sant Cugat. L'alcalde Lluís Recoder ha anunciat que l'Ajuntament aconseguirà que les empreses patrocinin més de la meitat del programa d'actes.

Després de Dir, Sorea i Sarbus, l'empresa de Manteniment d'Obres i Serveis Catalans, Moseca s'afegeix a la llista de companyies que patrocinen els actes de celebració del Mil·lenari. L'aportació de Moseca, responsable de l'enllumenat de la ciutat, es tradueix en 12 mil euros, que es completarà amb una altra de la mateixa quantitat el gener de 2003.

En total són 24 mil euros per fer possible la difusió del Monestir de Sant Cugat. Ho diu el representant de Moseca, Joan Pons:

Joan Pons

La signatura d'aquest conveni és fruït de l'interès de l'Ajuntament de promocionar el seu patrimoni


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder, ha agraït la col·laboració de Moseca, així com l'ajuda de les altres empreses que patrocinen el programa d'actes del Mil·lenari. Recoder s'ha mostrat convençut que l'Ajuntament rebrà més suport per part del sector empresarial:

Lluís Recoder

Aconseguirem que les empreses patrocinin més del 50 % dels actes de cel.lebració del Mil.lenari


Recoder no ha volgut oblidar la important col·laboració de les empreses que col·laboren en la rehabilitació de Monestir, finançant l'execució del Pla Director. Pel que fa al patrocini dels actes de commemoració del Mil·lenari, l'alcalde ha albirat que després de l'estiu es signarà un nou conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.