Èxit de públic a la tercera representació de la 12a. Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

Ple al Casal de Cultura de Valldoreix amb motiu de la representació de l'obra 'Llum de gas', dins la dotzena Mostra de Teatre organitzada pel grup Espiral. En aquesta ocasió, els assistents han pogut gaudir d'un espectacle ambientat al segle XIX amb una escenografia inspirada en les pel·lícules dels anys 50.

El grup de teatre Nyoca ha omplert aquest cap de setmana el Casal de Cultura de Valldoreix amb la seva interpretació de 'Llum de gas' de Patrick Hamilton. El grup teatral de l'Ametlla del Vallès ha versionat l'obra inspirant-se en els clàssics del cinema. El director 'Llum de gas', Joan Monells, n'ha destacat el realisme.

Joan Monells

L'obra és molt realista, es va escriure als anys 50 i hem intentat imitar tot el teatre d'aquella època molt influenciat per les pel·lícules.


La representació, que s'ha inclòs dins la dotzena Mostra de Teatre de Valldoreix, parla de temes tan universals com la soledat i la incomprensió. Un dels aspectes més destacats de l'obra ha estat l'escenografia que Trini Escrihuela, directora d'Espiral i organitzadora de la mostra, ha qualificat de preciosa. Amb aquesta peça continua una mostra en què s'han intentat incloure peces de temes distants, tal i com explica Escrihuela.

Trini Escrihuela

Per posar una mica de cada cosa la setmana vinent tindrem un 'Teatre de l'absurd', vam fer 'Tirant lo blanc' i 'Cartes d'amor' per fer una mostra amb una mica de tot.


Trini Escrihuela ha destacat la gran resposta del públic en una mostra de bona qualitat que la setmana vinent continuarà amb l'obra 'La cantant calba', de Ionesco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.