L'obra 'Pedra i sang', a debat a les llibreries de Sant Cugat


  • Comparteix:

Ja es poden comprar les entrades per presenciar l'espectacle

Ja es poden comprar les entrades per presenciar l'espectacle

L'associació Amics de 'Pedra i sang' donarà a conèixer l'obra de teatre amb un cicle de conferències a les llibreries de Sant Cugat. Les xerrades volen apropar al públic els diversos aspectes de l'obra abans de les representacions que tindran lloc durant les festes de Nadal.

Les xerrades tractaran aspectes com l'escenografia, la música i les interpretacions de 'Pedra i sang', entre d'altres. El cicle comptarà amb les intervencions de l'autor de l'obra, Josep Maria Jaumà; la directora escènica, Dolors Vilarasau; el director musical, Jordi Piccorelli, i protagonistes de l'espectacle, entre d'altres participants. Les xerrades començaran el dilluns 21 de novembre, a la llibreria Mythos, i s'allargaran fins al 19 de desembre, una setmana abans de l'inici de les representacions.

La directora escènica de 'Pedra i sang', Dolors Vilarasau, afirma que les xerrades volen ajudar a donar a conèixer al públic les diferents vessants del muntatge.

Dolors Vilarasau

L'objectiu és aprofundir en diversos aspectes de l'obra, tot aprofitant que es torna a representar 'Pedra i sang' per festes de Nadal.


Enguany, 'Pedra i sang' es representarà entre el 25 i el 28 de desembre. Els dies de Sant Esteve i de Sants Innocents, la sala capitular del Monestir acollirà una doble representació de l'espectacle. El preu de l'entrada és de 15 euros i de 12 per als socis d''Amics de Pedra i Sang'.

Dolors Vilarasau recomana la compra anticipada de les entrades, perquè l'aforament de la sala capitular és reduït.

Dolors Vilarasau

Les entrades ja són a la venda. Recomanem la compra de localitats anticipades, perquè l'aforament de la sala capitular és limitat.


Les entrades per assistir a l'espectacle ja es poden comprar a l'Oficina de Turisme i a la Caixa Terrassa de l'avinguda Rius i Taulet. Les localitats també es poden adquirir amb targeta de crèdit al telèfon 93.675.99.52.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.