El Museu de Sant Cugat apropa l'època medieval als més petits a través de les 'Aules Didàctiques'


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat organitza el programa 'Aules Didàctiques', una iniciativa que té l'objectiu d'impulsar als escolars a realitzar tallers relacionats amb la història del Monestir i l'època medieval. Conèixer més a fons la vida dels monjos i els diferents tipus d'arquitectura medieval són alguns dels aspectes que s'expliquen durant la sessió.

'Artistes i picapedrers: l'arquitectura medieval ', 'la vida a un monestir' i 'l'escultura en els claustres romànics' són alguns dels títols dels diferents tallers que els nens i nenes de Sant Cugat i d'altres municipis de l'entorn poden realitzar al Museu de la ciutat.

La iniciativa, anomenada 'Aules Didàctiques al Museu', s'emmarca dins del programa d'activitats educatives del Museu de Sant Cugat i té l'objectiu d'ensenyar als escolars la història del Monestir i de l'època medieval.

Així ho ha explicat l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ha destacat la importància que tenen aquest tipus de tallers entre els més joves.

Lluís Recoder

Aquestes aules s'adrecen a alumnes de Sant Cugat i de fora. Expliquen la història medieval de Catalunya i de Sant Cugat. Es fa un especial èmfasi al Monestir de la nostra ciutat. Pensem que és important que els joves coneguin la història.


Recoder ha afegit també que aquest projecte és un pas més en el procés de construcció del Museu de la nostra ciutat i considera que és important que es realitzin activitats amb caràcter pedagògic.

Lluís Recoder

Aquestes Aules Didàctiques són un pas més en el procés de construcció del nostre Museu. Sempre hem dit que el Museu havia de tenir un caràcter pedagògic.


Les Aules Didàctiques del Museu es realitzen en aquest equipament municipal des de finals d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.