El valldoreixenc Miquel Pellicer s'emporta el primer premi del concurs de cartells 'Carnaval Cartagena 20006'


  • Comparteix:

L'artista valldoreixenc Miquel Pellicer ha guanyat el Primer Premi de Cartells 'Carnaval de Cartagena 2006' dotat amb 1.000 euros. L'artista de Valldoreix ha volgut homenatjar l'obra del dibuixant Martz Schmidt, cartaginès i amic personal de Pellicer, inspirant-se en el seu estil i basant-se molt en la música.

El valldoreixenc Miquel Pellicer ha guanyat el Primer Premi de Cartells 'Carnaval de Cartagena 2006' amb un cartell en que ha volgut retre un petit homenatge al dibuixant de còmics cartaginès Martz Schmidt, amic personal de Pellicer i mort fa un parell d'anys. Es tracta d'un pòster basat en la música típica dels carnestoltes segons ha explicat el mateix vencedor del premi, que ha afegit que és una manera de recordar les bones estones que va passar amb Schmidt.

Miquel Pellicer

Vaig fer aquest poster pensant amb en Martz Schmidt i basant-me molt en la música.


A més, Pellicer, ha volgut destacar el fet que és el tercer premi que rep enguany des de que es dedica a fer cartells per diversos certàmens o festivals.

Miquel Pellicer

Ja és el tercer cartell que guanya després del de La Floresta i el del festival ecològic d'Àvila. Gens malament per ser el primer any que m'hi dedico


Miquel Pellicer ha estat editor de llibres infantils i còmics d'Editorial Bruguera i Edicions B i participa regularment exposant els seus quadres a Firart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.