Els Castellers de Sant Cugat actuen aquest diumenge a Esparreguera


  • Comparteix:

Els castellers de Sant Cugat volen millorar la seva actuació en aquest final de temporada descarregant la torre de 7 aquest diumenge a Esparreguera. D'altra banda, la colla local ha començat a preparar la desena diada a Sant Cugat i la següent actuació al barri de Sant Andreu l'últim cap de setmana d'aquest mes.

La torre de 7 és el repte que la colla de castellers de Sant Cugat s'ha proposat enguany per a la seva actuació d'aquest diumenge al matí a Esparreguera. Ja fa un any, els camises verdes van descarregar per primera vegada la torre de 7 a la població del Baix Llobregat.

El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Marcel Serra, explica que per aquestes dates la colla acostuma a estar molt centrada en la feina ja que també s'acosta la Diada Castellera de Sant Cugat.

Marcel Serra

Tenim un bon record de l'any passat a Esparreguera, i ens garadaria tornar a descarregar la torre de 7 però encara no és segur. La colla acostuma a estar centrada en el final de temporada per aquestes dates.


Un cop passada la jornada a Esparreguera, els camises verdes encaren per al següent cap de setmana la desena Diada a la nostra ciutat. L'actuació, que es farà a la plaça d'Octavià, també serà un bon motiu per descarregar la torre de 7. A més, la colla local també té programada per l'últim cap de setmana del mes una actuació al barri de Sant Andreu amb la colla de Sants. Ho explica Marcel Serra.

Marcel Serra

Primer tenim la jornada a Esparreguera, després la diada on voldriem fer la torre de 7 perfecte, i també les festes del barri de Sant Andreu conjuntament amb la colla de Sants.


L'any vinent, la colla commemora el desè aniversari, i per a l'ocasió s'espera poder descarregar els castells de la gamma de 8. A més també s'han programat diverses activitats, com una calçotada per a totes aquelles persones que hagin format part dels castellers al llarg de la seva trajectòria i també s'editarà un llibre i un dvd de la colla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.