Èxit de participació als actes del 20è aniversari del TOT


  • Comparteix:

La sala polivalent del Club Muntanyenc s'ha omplert aquest dissabte per commemorar el 20è aniversari del 'TOT Sant Cugat'. La companyia 'Teatre de Guerrilla' ha estat l'encarregada d'amenitzar una festa que també ha comptat amb activitats per als més petits i amb una xocolatada. Durant la jornada, els santcugatencs també han pogut conèixer millor la nova imatge del TOT.

Les activitats programades per aquest dissabte per celebrar el 20è aniversari del 'Tot Sant Cugat' han estat tot un èxit. La jornada ha començat amb tallers infantils i una xocolatada, que han tingut lloc a la sala polivalent del Club Muntanyenc degut al mal temps. El plat fort de la celebració ha arribat però amb l'actuació del grup 'Teatre de Guerrilla'. Els integrants de la companyia han destacat la gran participació de nens i nenes a les diferents activitats i al concert.

Quim

Avui ens hem trobat amb una cosa que no esperàvem, tants nens. Aleshores hem hagut de adaptar el guió. Fer presència i donar suport a una revista que fa 20 anys i és gratuïta està molt bé.


També els responsables del setmanari s'han mostrat molt satisfets de l'èxit de participació tant de nens com adults. L'editor de la revista, Ramon Grau, ha destacat també la bona resposta dels santcugatencs pel que fa al nou format de la revista.

Ramon Grau

Estem gratament sorpresos. Tothom respon molt bé, troben una imatge mes moderna i amena, de moment sembla que és aquesta la resposta.


Recordem que les activitats amb motiu dels 20 anys del 'TOT Sant Cugat' continuaran el pròxim cap de setmana amb una matinal de cinema d'animació a Cinesa Sant Cugat. Les entrades per aquesta iniciativa ja estan gairebé exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.