Raimon porta aquest vespre els poemes d'Ausias March i Roís de Corella al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Les entrades pel concert estan exhaurides des de fa setmanes

Les entrades pel concert estan exhaurides des de fa setmanes

Poemes d'Ausiàs March, Roís de Corella i altres autors dels segles XV i XVI i composicions de Salvador Espriu i Pere Quart, omplen de contingut el recital 'Poemes i cançons' de Raimon, que arriba aquest vespre al Teatre Auditori dins del 5è Festival de Poesia Sant Cugat. El cantant de Xàtiva, que té les entrades venudes des de fa setmanes, oferirà un concert basat en la veu i la paraula, i que s'emmarca dins l'Any del Llibre i la Lectura.

El cantant de Xàtiva Raimon repassarà aquest vespre, a partir de les 10, i dins del 5è Festival de Poesi de Sant Cugat iniciat aquest dimecres, temes propis i poemes d'Àusiàs March, Roís de Corella, Salvador Espriu, Pere Quart i d'altres autors dels segles XV i XVI, en un recital titulat 'Poemes i cançons'.

El cantautor valencià actuarà acompanyat dels seus músics habituals, com el guitarrista Miquel Blasco i el contrabaixista Pep Coca. Raimon ha explicat així l'esperit dels recitals que ha preparat i que s'emmarquen dins l'Any del Llibre i la Lectura.

Raimon

El títol del recital, 'Poemes i cançons', condiciona el contingut. Per això incorporo algun poema més del que és habitual, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura


Aquesta gira, organitzada per la Diputació i 10 ajuntaments de la província de Barcelona, entre els quals hi ha el de Sant Cugat, es va iniciar el passat mes d'octubre a Canet de Mar. A Sant Cugat fa setmanes que les entrades estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.