La VIII Nit de Poesia pujarà dissabte 10 poetes dalts de l'escenari del Teatre Auditori


  • Comparteix:

L'espectacle compta enguany amb la direcció escènica de Dolors Vilarasau

L'espectacle compta enguany amb la direcció escènica de Dolors Vilarasau

Una desena de poetes dels Països Catalans recitaran els seus versos, aquest dissabte al Teatre Auditori, dins el marc de la VIII Nit de Poesia que s'organitza amb motiu del Festival de Poesia de Sant Cugat. Sota la direcció escènica de Dolors Vilarasau, autors com Sebastià Alzamora, Biel Mesquida, Àlex Susanna o el poeta d'honor d'enguany, Màrius Sampere, pujaran dalt de l'escenari en una vetllada que combinarà poesia, teatre i màgia.

Un any més, el Teatre Auditori es convertirà en l'escenari on es donaran cita alguns dels principals noms del panorama poètic dels Països Catalans.

Sebastià Alzamora, Ramon Guillem, Antoni Ibánez, Biel Mesquida, Montserrat Rodés, Dolors Miquel, Anna Montero, Jordi Sarsanedas, Àlex Susanna i Màrius Sampere, recitaran fragments de les seves obres sota la direcció escènica de la santcugatenca Dolors Vilarasau.

En aquesta ocasió, a més, i per acabar de seduir els espectadors, l'espectacle incorporarà elements propis de la màgia i del teatre, gràcies a la col·laboració del mag Enric Magoo i de l'acordionista Bárbara Granados. Ho explica la mateixa Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

Intervindran 10 grans poetes i el poeta convidat, Màrius Sampere. Serà un espectacle pluridisciplinar, i també hi haurà un mag que aportarà la seva poesia visual.


La VIII Nit de Poesia començarà a les deu de la nit i servirà per tancar la cinquena edició del Festival de Poesia de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.