La delegació local d'Òmnium Cultural celebra dissabte la 1a Nit Literària


  • Comparteix:

Sam Abrams llegirà el pròleg literari del sopar

Sam Abrams llegirà el pròleg literari del sopar

La delegació local d'Òmnium Cultural organitza dissabte la 1a Nit Literària, un sopar que reunirà els escriptors en llengua catalana de Sant Cugat. El poeta santcugatenc d'origen nord-americà, Sam Abrams, s'encarregarà de llegir el pròleg literari del sopar, on també es presentarà el premi Sant Cugat de Narrativa Històrica Breu.

La delegació local d'Òmnium Cultural celebra aquest dissabte el sopar de la 1a Nit Literària, una iniciativa que pretén aplegar cada any els escriptors santcugatencs en llengua catalana. Per ara, Víctor Alexandre, Ada Castells, Imma Monsó i Marta Pessarodona ja han confirmat la seva assistència a la vetllada.

El president de la delegació local d'Òmnium Cultural, Xavier Escura, explica l'origen de la iniciativa.

Xavier escura

Va sorgir la iniciativa d'aglutinar gent que escriu, perquè, a diferència d'altres sectors com els galeristes, no ens coneixem tant.


El poeta santcugatenc d'origen nord-americà, Sam Abrams, serà l'encarregat d'iniciar la celebració amb la lectura d'un pròleg literari on reflexionarà sobre la literatura catalana. Escoltem Xavier Escura.

Xavier Escura

Al sopar de dissabte vindrà Sam Abrams, que farà un pròleg literari, una introducció a la celebració que tractarà sobre la literatura.


Durant el sopar, que es farà a l'Hotel Sant Cugat, també es presentarà el premi 'Sant Cugat de Narrativa Històrica Breu', un guardó d'Òmnium Cultural que pretén incentivar l'exercici d'escriure entre els alumnes de batxillerat, ESO i cicles formatius de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.